Etusivu > Uutiset > Sisältö

Lattiavalaisin ilmapiirin kulmaan luoda erittäin käytännöllinen

Oct 13, 2017


Lattiavalaisimet ovat tyylikkäitä ja kauniita, ja ne sopivat helposti huonekaluihin. Joten lattiavalaisin on vähitellen lisätty valaistustoimintoon, mutta myös pelaajien koristelu. Lattiavalaisin kodin lisäksi voidaan käyttää ulkona, ks. Lattia, jossa eniten tulee olla hotelli. Tarkastelemme nyt, mitkä lattiavalaisimien käyttöominaisuudet ovat.

Lattiavalaisin mihin käyttötarkoitukseen

1, paikallinen valaistus. Lattiavalaisimia käytetään usein paikallisena valaistuksena, älä puhu kattavasta ja korostivat matkaviestimen sopivuutta, ilmakehän kulmaan ja luoden hyvin käytännöllisen. Lattiavalaistus, Lattiavalaisimet, jos suoran alaslaskenta, lukemiseen ja muuhun toimintaan sopivat, täytyy keskittyä henkeen, jos epäsuora valaistus, voit säätää kokonaisvalon muutoksia. Lattiavalaisin varjossa pitäisi olla yli 1,8 metriä maanpinnasta.

2, muoti yksinkertainen. Lattiavalaisin kattaa yksinkertaisen ja antelias, koristeellinen vahva. Putken kansi on suosittu, lyhty muotoinen, lyhty muotoinen on myös enemmän käyttöä. Lattiavalaisimet Jotkut ihmiset haluavat valmistaa omia käsiään, kuten elokuvasta ja elokuvasta, joka on tehty suuresta lampunvarjostimesta, erittäin mielenkiintoinen.

3, helppo sovittaa. Lattiavalaisimet ovat enimmäkseen metalleja, pyörivää puuta tai luonnonmateriaaleja. Tuotannosta tai valinnasta muodostuva jalusta ja pohja, Lattialamppujen on oltava varjossa hyvillä, ei voi olla "roikkua päällään hattu" tai "ohut hattu" suhteessa epätasapainon tunne.

Lattiavalaisin hankintakyky

1, katon korkeus. Kun ostat edellä mainitun lattiavalaisimen, harkitse katon korkeutta 1,70 metriä, 1,80 metriä korkea lattiavalaisin, esimerkiksi katon korkeus 2,40 metriä korkeammalla, jos katto on liian alhainen, valo voi vain keskittyä paikalliseen alueeseen, saa ihmiset tuntemaan, että valo on liian tarpeeksi kirkas pehmeä.

2, taso sävy. On tärkeää huomata, että varjostimen alareuna on edullisesti alempi kuin silmä niin, että silmä ei ole epämiellyttävää lampun altistumisen vuoksi. Lisäksi lattiavalaisimet sisävalon kontrasti ovat liian suuret lisäämään silmän kuormitusta, yritä valita lattiavalaisimen himmennys.

3, valitse muoto. Siirry joihinkin avantgardeihin valaistukseen tai kodin kauppaan, katso "lattiavalaisin mallinnus". Tämäntyyppinen lattiavalaisin voidaan sanoa käytettäväksi valaistukseen, se näkyy kotona, enemmän kuin ympäristö "kevyessä veistoksessa".

Lattiavalaisin yksinkertainen ja tyylikäs, ja paikka on vain osittainen valaistus, ihmiset tuntevat pehmeämpiä. On sanoa, suolaista riippumatta kuinka kirkas, lattiavalaisin tai täytyy käyttää vihreitä lehtiä päästä. Tyylikäs huonekalu yhdistettynä yksinkertaiseen lattiavalaistukseen, koko tyyli on parantunut.

Kodin valaistuksen sisustuksessa lattiavalaisin on helpoin väriyhteys. Se ei voi pelata pelkästään päävalojen pienen alueen vaan myös erilaisen valaistuksen ja muun sisävalolähteen läpi kevyillä ympäristömuutoksilla. Lattiavalaisin on yleensä sijoitettu sohvan kulmaan, lattiavalaisin pehmeä, Lattiavalaisimet katsella televisiota yöllä, vaikutus on erittäin hyvä. Lattiavalaisin varjostusmateriaalin lajike, kuluttajat voivat valita omien mieltymyksiensä mukaan.