Etusivu > Uutiset > Sisältö

Asennus korkeus kattokruunu

Sep 27, 2017

Kattokruunut ovat upea kodin sisustus, jos aiot käyttää kattokruunuja kodin sisustukseen, suuri määrä kattokruunuvalikoimaisia: tyylikäs, tyylikäs, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs, mutta valaisimien ja lyhtyjen ostaminen ei ainoastaan ​​kiinnitä huomiota siihen. esteettinen, jotta sisätilojen turvallisuuden varmistamiseksi kattokruunu pitäisi myös ostaa laadukkaita tuotteita, monet ihmiset vain seurata suuntaus valita kattokruunu, joka itse ei ymmärrä kattokruunu. Erityisesti kaikkien keskuudessa jakaa kuinka ostaa kattokruunut, sisäkattokattilat.

Kattokruunu Ominaisuudet:

Kattokruunu sopii olohuoneeseen. Yleisimmät kattokruunut, joita käytetään yleisesti eurooppalaisissa kynttilänjalokattoissa, kiinalaisissa kattokruunut, kristallikruunut, pergamenttikattoiset kynttilät, muotikattilat, kartiomainen lyhty, terävä litteä lyhty, vyötärökannen lyhty, kattokruunu, jossa on viisi haarukka-palloa, magnolia-lyhty, kuten oliivi kattokruunut. Yhden hengen päänvalaisinta ja kaksinkertainen kattokruunu käytetään makuuhuoneessa, kattokruunua, jota käytetään olohuoneessa. Kattokruunun asennuskorkeuden on oltava vähintään 2,2 m maanpinnasta.

Miten valita kattokruunut:

1, Kattokruunujen valaistuskertoimet

Kattokruunua käytetään kahta erilaista kattokruunua ja pitkät kattokruunut makuuhuoneessa. Ensimmäistä käytetään enemmän makuuhuoneissa ja ravintoloissa; Kattokruunuissa on valkoinen valaisin, himmeä polttimo asennetaan huppuun ja valonsironta on pehmeää. Toinen on kannen suu alaspäin, Kattokruunu valaisee suoraan sisätilaan, näyttää huulten kirkkaan. Toinen on huppu ylös, kevyt kattoon, ja heijastuu sitten, jotta ihmiset tuntisivat pehmeältä ja rennommalta. Osta kattokruunut pitäisi ensin tarkistaa kattokruunu logo, kuten tuotemerkki, malli, nimellisjännite, nimellisteho. Nimellisteho on erityisen tärkeä, jos valittu kattokruunu ylittää standardin, kattokruunu saattaa johtaa kuoriin, eristekerroksen muodonmuutokseen ja niin edelleen.

2. Kattokruunun korkeuskerroin

Ripustettava korkeus, lampunvarjostin, lampun materiaali ja muoto on valittava huolella, jotta vältetään epämiellyttävä häikäisy. Kattokruunut sijoitetaan yleensä keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja niissä on tilava tila. Kattokruunun korkeuden tulisi olla sopiva, kattokruunu Hefei-koristeluyritys suosittelee valinnaisten nousu- ja pudotusvalaisimien käyttöä korkeuden säätämisen ja valinnan helpottamiseksi. Esimerkiksi riisilamellin valaisimesta valmistettu muovimateriaali, luonnollisen muodon muoto, mielivaltainen, spiraalimuodon sävy voidaan säätää mielivaltaisesti. Kattokruunun korkeuden tulisi olla sopiva, Kattokruunu yleensä työpöydältä noin 55-60 senttimetriä, ja sen pitäisi olla valinnaista ylös ja alas lampun laitetta korkeuden säätämisen ja valinnan helpottamiseksi.

Modernit minimalistiset muotikattilat, erinomainen, puhdas virheetön, heikko, vahva, rakenneominaisuuden läpäisevyys, turvallisuus voi olla täysin luotettava, jokaisella muotivalamella on oma omistaja, valaista elämääsi, toivottavasti huomata, palaa kokonaan kukkivat sen viehätystä, useimmat ihmiset eivät halua sisustaa eurooppalaiseen klassiseen tyyliin, modernit tyylikkäät kattokruunut ovat usein suosittuja. Markkinoilla on nykyaikainen tunne suuri määrä kattokruunut, kattokruunu valinnan erittäin suuri, erilaisia ​​rivejä voidaan valita. Kuluttajilla on paras vaihtoehto asentaa kattokruunun energiansäästölamppujen valonlähde, älä valitse kattokruunujen pinnoitustasoa, koska pinnoituskerros on pitkä helppo haalistua. Valitse kaikki metalli-, lasi- ja muut materiaalit samasta riipusvalaisimesta ja sen ulkopuolelta.